Rolul încercărilor în evoluţia personală

Andreea Manea – parapsiholog si medium


Vă invităm la un nou eveniment cu  Andreea Manea, parapsiholog şi medium organizat in Oradea, la Bucuria Creatiei de catre Liliana Sarb.

La acest eveniment vom vorbi despre puterea de înţelegere a rolului încercărilor pe care le avem în viaţă.

Provocările pe care le întâlnim în decursul vieţii au rolul de a ne face să înţelegem nevoile pe care le avem, lucrurile de rezolvat, lecţiile de învăţat. Precum eroii din basme, noi suntem eroii poveştii noastre personale şi avem de trecut prin mai multe încercări, încă din copilărie, trecând apoi prin adolescenţă şi apoi la maturitate. Întreaga noastră viaţă presupune un “drum” care poate fi iniţiatic, adică definit de încercarea noastră de a înţelege “lecţiile” pe care le avem de învăţat. Înţelegerea lecţiilor precede cunoaşterea de sine şi capacitatea de a comunica armonios şi eficient cu cei din jur.

Există în noi puterea de a ne crea mijloacele şi instrumentele prin care să depăşim obstacolele sau greutăţile. Experienţele noastre apar pentru a fi înţelese, ele fiind strâns legate de însăşi puterea care ne ţine în viaţă şi ne ajută să mergem mai departe.

După înţelegerea propriilor resorturi, după depăşirea propriilor încercări putem să îi ajutăm pe cei din jur prin propria noastră înţelegere şi putem să îi susţinem să depăşească greutăţile prin care trec. Putem să îi sprijinim pe cei dragi prin întărirea încrederii în propriile forţe, prin speranţa şi credinţa că lucrurile pot fi mereu îndreptate, că atenţia trebuie să fie concentrată pe soluţii, nu pe problemă.

Încercările pot apărea în decursul vieţii, însă, cu timpul, prin înţelegere, acestea nu mai au aceeaşi forţă de manifestare. Capacitatea noastră de a le depăşi cu calm şi înţelepciune creşte, pentru a ne putea bucura plenar de fiecare clipă.

Cand: Vineri,  28 Octombrie 2022, incepand cu ora 19:30

Unde:  La Bucuria Creatiei, din Oradea, str. Tudor Vladimirescu, nr. 44.

Tarif: 150 lei – plata se va face in locatia de desfasurare a evenimentului.

Va asteptam cu drag!

 


Descoperă mai multe la Andreea Manea - medium si parapsiholog

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.