Inscriere

Va puteti inscrie la cursuri folosind formularul de mai jos sau prin email la

contact(at)spiritual-medium.ro

 

 


Pe acest email o sa primesti confirmarea de inregistrare la eveniment.
Pentru a putea sti la ce eveniment te-ai inscris, este recomandat sa completezi numele evenimentului pe care il gasesti pe pagina anterioara.
Pentru a alege orasul apasa pe casuta alba de mai sus si alege numele orasului!
Completeaza cu numere de la 1 la 100 corespunzator cu numarul de persoane pentru care faci inscrierea. De exemplu, daca faci inscrierea doar pentru tine completezi cu 1, daca mai vine inca o persoana cu tine completezi cu 2, si asa mai departe.

INFORMATII despre ateliere: Majoritatea atelierelor dureaza aproximativ 2 ore si 30 minute, cu o pauza intre prima si a doua parte.

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 participanti inscrisi.

Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – in cazul in care lectorul se imbolnaveste sau trimitere suport de curs, daca este cazul).

Adresa de mail poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a unui nou curs sau eveniment in domeniul/domeniile care va intereseaza, precum si la trimiterea newsletterului lunar cu programarile evenimentelor pentru noua luna.