INCERTITUDINEA – o cheie sau o piedica?


Un eveniment sustinut de Andreea Manea
 

In fiecare discurs al Universului este vorba si despre noi , disponibilitatea noastra spre El , face ca de cele mai multe ori prezenta noastra la intuitie sa ne descifreze mesajele din subconstient punand in fata o noua cunoastere despre noi.

Incertitudinea ne face sa fim prevazatori, calmi, responsabili  sau furiosi  si in cele mai multe cazuri “vinovati” , dar si constienti ca putem mai  mult decat ieri sau mai mult decat azi.

Ca orice mecanism care provoaca dezordine , dar care determina,  ajungem sa ne bazam constienti sau nu, pe noi insine. Si atunci de ce sa privim incertitudinea ca fiind o piedica, un stres cand de fapt el produce o schimbare in lant a intelegerii noastre asupra vietii, relatiilor si chiar a destinului.

Va invit, Miercuri, 14 Decembrie, sa discutam despre scopul si necesitatea INCERTITUDINII.

Cand: Miercuri, 14 Decembrie,
  • ora 19:00 – ora Londrei,
  • ora 20:00 – ora Europei de vest(GERMANIA-ITALIA-OLANDA….)
  • ora 21:00 ora Romaniei

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 75 euro – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:+40723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!