INCERTITUDINEA – o cheie sau o piedica?

375,00 lei

INCERTITUDINEA – o cheie sau o piedica?

SKU: PIO31222 Categorie: Etichetă:

Descriere

 INCERTITUDINEA – o cheie sau o piedica?


Un eveniment sustinut de Andreea Manea
 
In fiecare discurs al Universului este vorba si despre noi , disponibilitatea noastra spre El , face ca de cele mai multe ori prezenta noastra la intuitie sa ne descifreze mesajele din subconstient punand in fata o noua cunoastere despre noi.

Incertitudinea ne face sa fim prevazatori, calmi, responsabili  sau furiosi  si in cele mai multe cazuri “vinovati” , dar si constienti ca putem mai  mult decat ieri sau mai mult decat azi.

Ca orice mecanism care provoaca dezordine , dar care determina,  ajungem sa ne bazam constienti sau nu, pe noi insine. Si atunci de ce sa privim incertitudinea ca fiind o piedica, un stres cand de fapt el produce o schimbare in lant a intelegerii noastre asupra vietii, relatiilor si chiar a destinului.

Va invit, Vineri, 09 Decembrie,  sa discutam despre scopul si necesitatea INCERTITUDINII.

Cand: Vineri, 09 Decembrie,
  • ora 19:00 – ora Londrei,
  • ora 20:00 – ora Europei de vest(GERMANIA-ITALIA-OLANDA….)
  • ora 21:00 ora Romaniei

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 75 euro – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:+40723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.