Cum aducem echilibru în viața noastră, cu ajutorul Îngerilor .

Un eveniment cu Andreea Manea, medium și parapsiholog.


În decursul timpului cu toții ne-am pus nenumărate întrebări cu privire la existența și evoluția noastră. Aceste timpuri au adus claritate dar și dorința de a ajunge la o cunoaștere profundă a propriei persoane.

Dacă considerați că mai aveți nevoie de un răspuns, de o clarificare sau de susținere pentru a vă regăsii în iubire pentru Divinitate și pentru voi înșivă, vă aștept să discutăm despre:

  • căutarea sinelui si manifestarea lui;
  • cunoașterea și recunoașterea propriului potențial.

Ghidați fiind de lumile Cerești,  din care și noi facem parte și a căror bunavoință se răsfrânge la fiecare moment din viața noastră, fără a mai avea dubii  că aceste lumi există, voi  susține ceea ce Îngerii vor dori sa transmit în  acest eveniment deosebit.

Căutarea fiecăruia este o alegere persoanală la care cu toții participăm fără a ne da seama că, stimulăm și susținem în noi și în ceilalți  dorința de a ne manifesta cu bucurie și iubire.

Prin acest eveniment, continuăm seria de traduceri prin care Îngerii ne ghidează pe tot parcursul întâlnirii cu dorința de a fi mai aproape de noi înșine la fiecare moment al existenței noastre pentru a învața:

– să ne acceptam deciziile;

– să ne iertam, pentru alegerile făcute;

– să recunoaștem în noi, vocea interioara.

Un eveniment susținut de Andreea Manea, medium si parapsiholog, care va transmite mesaje din partea Îngerilor dar și din partea persoanelor dragi plecate într-un alt plan al existenței și manifestării lor.

Când: Vineri, 23 martie 2018, începând cu ora 19

Unde:  La Crystals of London, 2 Agate Close, Twyford Abbey Rd, London, NW10 7FJ

 

Tarif: xx £ – plata se va face la locul întâlnirii

Date de contact:

contact@spiritual-medium.ro ; ancaradulescu.m@gmail.com