Vindecarea Relatiilor

Un eveniment cu Andreea Manea, medium și parapsiholog.


In toate tipurile de comunicare exista un adevar care se releveaza si de care trebuie sa tinem cont, ca si cand nu ar exista frica de necunoscut sau frica de tradare.

Disponibilitatea de a fi  intr-o relatie, este cea care sustine vindecarea relatiilor!

In toate manifestarile noastre, tanjim  sa apartinem, fara sa recunoastem ca Ii apartinem Lui, in toate timpurile si in toate vremurile! Prin urmare, este primordial sa recunoastem , acum in prag de Sarbatori, ca-I apartinem.

Intoarcerea in familie este cea care ne reaminteste sa fim suport generatiilor anterioare si prezente, pentru a vindeca toate formele de comunicare din noi.

Puntea de legatura  intre generatii este creata de insusi Timpul  care are in componenta  sa adevarul cu care bunicii si parintii  nostri au stiut sa iubeasca.

In acest seminar vom vorbi despre ce insufleteste vindecarea relatiilor dar si despre ce nu ne lasa sa ne simtim motivati  sau determinati  vis-à-vis de aspectele karmice ale prezentului.

Si, cum sa devenim mai constienti de vindecarea relatiei  intre noi si Dumnezeu!

Cand: Vineri, 26 Aprilie 2024, incepand cu ora 19:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 205 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!

 


Descoperă mai multe la Andreea Manea - medium si parapsiholog

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.