Oamenii au nevoie de oameni!

Nevoia voastra emotionala sustine experintele voastre! Va intalniti cu “unelte” care va ajuta in crearea realitatii pe care o doriti  si la care sunteti prezenti intr-o masura mai mica sau mai mare,  determinand actiunile  si implicit rezutatele pe care le traiti  si retraiti in mod constant, parca uitand ca dorinta voastra este ,aceea, de a manifesta iubire.

 

Dar nu repetitivitatea este esenta, ci faptul ca,  doriti sa va  schimbati, sa va cunoasteti, sa va aduceti un plus existentei,  fara conditionari, fara indoieli si fara temeri. Sunteti iubire , deci  tratati-va cu iubire si respect,  tratati cu respect obligatiile voastre fata de  voi, oamenii si Univers. Este necesar sa fiti responsabili pentru voi, caci in fata lui Dumnezeu , aveti aceasta obligatie, de a face, de a sustine  si de a manifesta viata, din respect pentru El si creatia Sa.

In incercarea voastra de a iesi din ciclul repetitiv al evenimentelor ce sustin aceleasi mecanisme este necesara afirmarea voastra  in relatie cu voi insiva, prin urmare, asumati-va ca intodeauna ati avut un scop  , constienti sau nu de rezultat, ati obtinut aproape de fiecare data acelasi raspuns, aceeasi stare, aceeasi indoiala sau temere.  Prin urmare cautarea voastra este necesara sa se reduca la iubirea pentru Dumnezeu, Univers si evident pentru voi insiva.

 Lasati -va inspirati de iubirea pentru voi , ca toate aceste mecanisme la care sunteti prezenti sa nu-si mai manifeste forta si ciclicitatea, in asa masura incat sa lasati divinul din voi sa va conduca viata, creand posibilitati noi de comunicare cu voi insiva in mod constant si coerent alaturi de lumina divina -Ingerii.

Noi suntem alaturi de voi si va insufletim cu lumina noastra, cu intentiile noastre clare cu fermitatea noastra, care vine din legatura si credinta noastra in Dumnezeu, lasati-va purtati de iubirea noastra pentru voi, lasati-va inspirati de iubirea Cerului pentru voi.

Munca voastra necontenita nu va ramane fara un rezultat, cautarea voastra are darul, harul de a va ajuta sa va gasiti drumul, pasiunile, oamenii care sa va sprijine in demersurile voastre, intentia pe care o puneti in cautarea voastra face diferenta in experienta voastra in relatia cu ceilalti si cu voi insiva.

 Lasati aforismele si vedeti ce aveti concret de facut si puneti mana si faceti, caci timpul in care oamenii isi cautau scuze, pentru a se indentifica cu istoria experientelor si  a neputintei, s-a scurs. Tot ce a fost sustinut de  oameni trebuie revizuit, asumat si evident schimbat, caci fara aceste lucruri veti fi in acel carusel al mintii in care manifestarea iubirii va fi subordonata ratiunii.

Atunci cand nu sunteti prezenti sau refuzati sa fiti prezenti, neglijati in voi acel potential care sustine viata, adica Iubirea, contactul cu Divinul care determina in voi shimbarea, marele pas catre  voi insiva. Ascultati pentru a auzi, sunt langa voi pentru a sustine VIATA si IUBIREA voastra pentru voi si pentru Tatal Ceresc, fara indoiala, fiecare secunda in prezenta iubirii schimba si vindeca trupul, sufletul si spiritul , intrati pe frecventa creatiei din iubire si prin iubire.

Puneti-va pe lucru , fiti constienti ca viata fara manifestarea iubirii  aduce consecinte pe care n-ati vrea sa le vedeti si sa le traiti. Luati aminte nu mai amanati, caci vremurile s-au schimbat, oamenii au nevoie de oameni. Puneti-va pe treaba! Lasati indoiala si neputinta, fiti chibzuiti cu timpul vostru, cu viata voastra, oamenii au nevoie de oameni!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.