Timpul Renasterii – Canada

Un eveniment sustinut de Andreea Manea – medium si parapsiholog.

VIAȚA, o experință palpabilă în această lume, convinsă de propriile experiențe și pusă astăzi în fața Sa și a alegerilor Sale.

Mai mult decât în alte momente ale existenței predictibile și imprevizibile ale omului, acesta este un căutător al prezenței sale, dar prins în cercul vicios al plăcerilor materiale.

 

PREZENTUL – dorința de a renaște într-o acceptare de sine, cucerește singurătatea, metamorfozează frica, inspira vocea de mult uitată a vieții, punând pe primul loc ființa Sa si cunoașterea Sa.

Îndrăznim să fim atenți la gândurile neascultate din timpul acestei renașteri a umanității pline de vibrația curiozității, aventurii, bucuriei învățând din trecutul nostru că El este și a fost și atunci și acum, mereu El.

 

Vă aștept cu bucurie la acest eveniment unde vom vorbi și vom descoperi Timpul alături de El.

Cand: Sambata, 06 Mai 2023, ora 10:00am ora Canadei

   Unde:  ONLINE, prin participarea pe platforma video. Codul de acces la platforma se va transmite prin email dupa confirmarea plati in contul inscris pe factura.

 

  Tarif: 330 LEI – plata se va face fie cu cardul- online, fie in contul inscris in comanda emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

 

Inscrie-te