Regasirea vitalitatii in momente

de criza

Un eveniment cu Andreea Manea, medium si parapsiholog.În ultimele luni am trăit intr-un iureș de informații. Fiecare  a auzit, a înțeles și a  trăit după propriile convingeri această experiență domestică cu el însuși din care rezultă o schimbare a scării de valori și a raportării la viață și la Divinitate. In acest eveniment aș dori mai degrabă să discutăm, cum manifestăm ceea ce am schimbat, cu bucurie, sinceritate și deschidere față de ceea ce ne oferă din nou libertatea de mișcare . Secretul schimbării constă in actiunea noastra sincera  în toate planurile,  ce are ca rezultat o predispoziție spre regăsirea vitalității,  care ne racordează într-un mod natural la propria ființă și propriile resurse.

Când: 30 Mai 2020, incepand cu ora 11:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 100 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!