Puterea vindecătoare a Iertării

Andreea Manea – psiholog si medium

11 Martie 2017


Vă invităm la un nou eveniment cu Andreea Manea, psiholog şi medium, de această dată pentru a vorbi despre IERTARE, despre importanţa detaşării de evenimentele care ne-au afectat în mod negativ şi care nu ne permit să avem relaţii armonioase cu cei din viaţa noastră: părinţi, fraţi, prieteni, parteneri de viaţă sau chiar diverse persoane cu care intrăm în contact în fiecare zi.

Iertarea este actul de eliberare a furiei, a amărăciunii sau a tristeţii, a renunţării la gândurile de răzbunare pe care le purtăm cu noi. Procesul iertării este posibil chiar şi în absenţa persoanei pe care vrem să o iertăm, acest act de eliberare de sentimentele negative, care ne slăbesc fizic şi psihic, are o putere extraordinară asupra noastră şi asupra celor din jur.

În prima fază trebuie să depăşim sentimentul de învinovăţire a celuilalt. Apoi trebuie să învăţăm să transmitem dragoste tuturor. Înlocuirea furiei, a frustrării, a supărării (sentimente care ne blochează şi ne afectează sănătatea ca întreg) cu IUBIRE este cel mai puternic proces de vindecare pe care îl putem practica zilnic. Dacă ne umplem sufletul cu iubire, mai degrabă decât cu supărare, foarte multe lucruri din viaţa noastră se vor transforma în bine, vom depăşi multe blocaje. Nimeni nu are nevoie de răzbunare, însă noi toţi avem nevoie de dragoste.

Există însă şi procesul foarte important de a ne IERTA PE NOI ÎNŞINE, proces prin care acceptăm greşelile pe care le-am făcut, nu ne învinuim suplimentar (având în vedere că deja am suportat consecinţele),  ne învăţăm lecţia şi ne gândim la ce soluţii am alege în situaţii similare, având în minte o abordare plină de iubire, compasiune şi încredere în Divinitate.