Pulsul Inimii Interioare

Un eveniment cu Andreea Manea, medium si parapsiholog.


Pentru acest sfarsit de an , va propun sa vorbim despre “PULSUL INIMII INTERIOARE” , acolo unde sufletul vorbeste, aude si exprima din atentia Sa, cunoasterea adevarului Sau.

Din aceasta perspectiva, in care totul are un sens, in ceea ce ne priveste, in care fiecare parte din noi este in cautarea Sa, putem aduce  in aceste momente, mai mult decat pana acum, invatand despre noi si cei de langa noi. Aceasta forma de interactiune ne ajuta sa cunoastem “Lumile Pamantului” .

Când: 19 Decembrie 2020, incepand cu ora 11:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 100 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!

 

 Pulsul Inimii Interioare 

 


Descoperă mai multe la Andreea Manea - medium si parapsiholog

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.