Necesitatea Karmei


Un eveniment sustinut de Andreea Manea
 

De aceasta data, vom discuta despre necesitatea karmei , cea care determina cresterea prezentei noastre, a implicarii si a motivarii in actiunile noastre.

De multe ori, omul simte nevoia sa-si inteleaga menirea , dar de cele mai multe ori apare confuzia si indoiala cu privire la ce are de facut sau cine este.

Negand existenta destinului prin urmare si corectia data de  karma ( ea are legatura mai mult cu o nevoie a sufletului a constiintei individuale si de grup si nici de cum, cu o pedeapsa  a omului) ,  ca indivizi cerem in mod explicit dar inconstient dizolvarea karmei cu scopul de a fi cat mai implicati in viata personala si cat mai liberi in exprimare .

Prin urmare , la fiecare moment omul isi cere lui insusi o corectie a trectului dar si dorinta de a se manifesta el insusi.

Cand: Vineri, 30 Septembrie 2022, incepand cu ora 19:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 155 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior.

Va astept cu drag !