ÎNGERII şi rolul lor PROTECTOR

Un eveniment cu Andreea  Manea psiholog si medium


Va invitam la un eveniment inedit, adresat celor care accepta existenta unei lumi dincolo de cea fizica.

“Dorinta de a sustine fara a astepta, de a darui fara a pretinde, de a manifesta fara a judeca, de a educa fara a impune, este ceea ce aduc ingerii in viata noastra de-a lungul timpului pentru a ajunge la acel nivel de intelegere si acceptare a propriei existente, a propriei evolutii.

Ingerii sunt permanent in jurul nostru, iar cunoasterea ingerului personal vine odata cu acceptarea in existenta noastra a ingerilor predestinati.

In aceasta intalnire vom discuta despre noi in contact cu ingerii personali pe linia destinului si rolul acestora in momente de cumpana.

Ca medium, primesc mesaje la nivel intuitiv şi nu numai, ce au ca scop clarificarea unor situaţii de viaţă ce au rămas nerezolvate şi care îşi lasă amprenta în existenţa celor implicaţi. Sunt de profesie formator, cu o serie de studii în domeniu şi nu numai, m-am angajat în acest circuit al “traducerilor“ cu scopul de a transmite în voia divina, informaţiile primite, cu recunostinţă faţă de cei care ne ghidează în lumină şi iubire , cu recunostinţă faţă de oameni şi Univers. ” –  Andreea Manea

Evenimentul va dura cca 2h, cu o pauza, si avea avea caracter interactiv.