Cum aducem echilibru în viata noastra, cu ajutorul Îngerilor.

Un eveniment in Brasov cu Andreea Manea, medium si parapsiholog.


În decursul timpului cu totii ne-am pus nenumărate întrebări cu privire la existenta si evolutia noastra. Aceste timpuri au adus claritate dar si dorinta de a ajunge la o cunoastere profunda a propriei persoane.

Dacă considerati că mai aveti nevoie de un răspuns, de o clarificare sau de sustinere pentru a vă regasi în iubire pentru Divinitate si pentru voi însiva, va astept sa discutam despre:

  • cautarea sinelui si manifestarea lui;
  • cunoasterea si recunoasterea propriului potential.

Ghidati fiind de lumile Ceresti,  din care si noi facem parte si a caror bunavointa se rasfrange la fiecare moment din viata noastra, fara a mai avea dubii  ca aceste lumi exista, voi  sustine ceea ce Îngerii vor dori sa transmit în  acest eveniment deosebit.

Căutarea fiecăruia este o alegere persoanala la care cu totii participam fara a ne da seama ca, stimulam si sustinem in noi si în ceilalti  dorinta de a ne manifesta cu bucurie si iubire.

Prin acest eveniment, continuam seria de traduceri prin care Îngerii ne ghideaza pe tot parcursul întalnirii cu dorinta de a fi mai aproape de noi însine in fiecare moment al existentei noastre pentru a învata:

– sa ne acceptam deciziile;

– sa ne iertam, pentru alegerile facute;

– sa recunoastem în noi, vocea interioara.

Un eveniment sustinut de Andreea Manea, medium si parapsiholog, care va transmite mesaje din partea Îngerilor dar si din partea persoanelor dragi plecate într-un alt plan al existentei si manifestării lor.

Când: Joi, 31 Mai 2018, începând cu ora 18:00

Unde:  La Centrul de Terapii Complementare LEIA, Calea Bucuresti, nr. 54, Brasov

 

Tarif: xx lei – plata se va face la locul întâlnirii