Constiinta de Sine


Un eveniment sustinut de Andreea Manea
 

Constiinta de Sine se manifesta prin puterea interioara ca fiind parte din aceasta. Cu ajutorul prezentei noastre la reactiile propriei noastre constiinte, putem dezlega ceea ce se numeste Karma, putem manifesta din alta perspectiva si din alta intelegere.

Constiinta de Sine poate sa aduca sau sa cheme experiente si persoane, ajutandu-ne astfel sa devenim cat mai prezenti si atenti la ea.

Constiinta de Sine are puterea experientelor sufletesti, deci ne putem baza pe ea si pe ce este ea.

Constiinta de Sine cunoaste puterea sufletului, dorintele acestuia precum si destinul nostru, ea percepe adevarul inainte de alege si inainte de a maifesta .

Va asteptam cu drag!

Cand: Sambata, 20 August 2022, incepand cu ora 19:00 – ora Canadei

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 75 euro – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:+40723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!