Comunicand in doi TIMPI

Un eveniment cu Andreea Manea, medium si parapsiholog.


Andreea Manea impreuna cu asociatia COACHING LIFE COACH 4 TRANSFORMATION si Centrul de zi pentru copii cu autism 2-5 ani
„BLUE LIFE” din Voluntari, Ilfov, va invitam sambata 29 Mai 2021 ora 11, la un workshop online, in cadrul caruia vom discuta despre legatura nevazuta dintre copii si parinti, dintre copii si terapeuti si nu in ultimul rand dintre copii si pedagogi, care de cele mai multe ori nu poate fi definita de catre copiii cu probleme de comunicare, in interactiuni simple si naturale. Doresc sa va introduc intr-o lume privita din perspectiva copilului care intelege lumea si forma ei din “unghiuri ” diferite , poate si din timpuri diferite.
De-a lungul anilor am studiat aceste abilitati ale copiilor de a tacea si de “a privi”, cu scopul de a le intelege dorintele interioare, care de cele mai multe ori n-au fost explicit manifestate in granita dintre comunicare si realitate.
Lumea noastra, a adultilor poate aduce o schimbare reala in aceasta comunicare, in care aportul fiecarui persoane, invata un copil sa priveasca, sa gandeasca si sa vorbeasca.
Pe scurt, cateva cuvinte depre mine. M-am nascut conectata la o lume nevazuta in care “se intampla” sa fiu prezenta constant la informatii fine la care este conectat omul. Am acoperit cu studii in psihologie si nu numai, golurile care ma determinau sa-mi fie teama de aceste lucruri. Pe parcurs am fost educata sa privesc in mai multe lumi si sa fac legaturi intre informatii. Cum nimic nu este simplu, cu timpul am invatat sa fiu prezenta “accidental” la situatii care au putut fi schimbate spre binele persoanelor implicate. Consider ca fiecare zi este un moment prielnic sa ne facem auziti de catre copii care nu pot strapunge singuri zidul singuratatii lor.
Privind spre aceasta lume observ , ca fiecare dintre noi are o obligatie, sau mai multe… de a sustine OMUL.

Când: 29 Mai 2021, incepand cu ora 11:00

Unde: ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email

Tarif: GRATUIT

Va astept cu drag!

Inscrie-te

  

 


Descoperă mai multe la Andreea Manea - medium si parapsiholog

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.