Transformari in Prezent partea a-IIa

Un eveniment cu Andreea Manea, medium si parapsiholog.  

In ultima perioada de timp, cu totii am trăit  experiente provocatoare cu elemente de noutate, care ne ajuta sa sustinem creatia Sa si pe noi insine, altfel decat am facut-o pana acum.

Dar din obisnuinta credem ca avem de-a face cu situatii noi, nemaiîntâlnite , ceea ce stimuleaza un trecut pe care l-am intalnit si care ne preocupa si astazi. Cu resursele individuale de care dispunem putem sparge aceasta ciclicitate, numita… Pana la urma toate generatiile au trecut prin acelasi transformari, insa fiecare si-a dat voie sa fie intr-un fel anume , sa manifeste intr-un fel anume, nimic gresit , dar noi astazi suntem sau nu in acelasi context?

Transformari in prezent – vizeaza trecutul , prezentul si viitorul , dar privind toate acestea cu alta deschidere, asupra a ceea ce suntem.

Când: Sambata, 28 Noiembrie 2020, incepand cu ora 11:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 100 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior..

Va astept cu drag!

 

Transformari in Prezent

 


Descoperă mai multe la Andreea Manea - medium si parapsiholog

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.