Atentia Voluntara

205,00 lei

Atentia Voluntara

Stoc epuizat

SKU: PIO1-2-6-2-2-3-2 Categorie: Etichetă:

Descriere

Atentia Voluntara


Un eveniment sustinut de Andreea Manea
 
În momentul creației noastre, din creația noastră ne manifestăm adevărul pe care noi îl cunoaștem ca fiind necesar pentru noi și ceilalți, cu doza noastră de sinceritate creăm fără să vrem suferință și conflicte.

Fără a fi în mod voluntar atenți la ceea ce noi am creat, ajungem în multe momente, să ne punem întrebarea dacă am fost sinceri cu noi și cu ceilalți.

În prezent ni se reamintește să fim atenți la adevăr, să fim atenți la cuvinte, la situații și la ceea ce generăm.

Acesta ar fi un subiect pe care o să-l dezbatem în următoarea sesiune și anume ATENȚIA VOLUNTARĂ, un sens dat prezentului care susține implicarea noastră față de noi în atenția noastră.

Cand: Joi, 27 iulie 2023, incepand cu ora 19:00

Unde:  ONLINE, prin participarea la video conferinta. Codul de acces la platforma ZOOM se va transmite prin email dupa confirmarea platii in contul inscris pe factura.

Tarif: 205 lei – plata se va face in contul inscris in factura fiscala emisa automat odata cu finalizarea achizitionarii acestui curs.

Pentru a putea participa este necesar sa adaugati in COS acest produs, si sa finalizati comanda.

Daca intampinati probleme tehnice sau nu va este la indemana sa faceti o comanda online, puteti sa ne contactati la nr. de tel.:0723.35.85.86 sau pe email: webmaster@spiritual-medium.ro, si vom face noi inscrierea pentru dvs., urmand sa finalizati plata ulterior.

Va astept cu drag !

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.